mandag den 24. juni 2013

Brownies med lakrids

Pas på den er vanedannende og fedende... men mums hvor den smager!!!

 




Ingredienser:
250 g smør
200 g mørk chokolade
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
200 g hakket salmiak eller salt lakrids



Bagetid: Ca. 35 min. ved 175°.


Smelt smørret sammen med chokoladen (bræk den i små stykker inden) i en gryde (ved lav varme) og lad det køle lidt af. 

Pisk æg og sukker til en luftig hvid masse. 

Bland mel, kakao og lakrids sammen (gem evt. nogle lakridser som pynt til toppen af kagen når det er bagt) og vend det forsigtigt i æggemassen. 

Vend, forsigtigt, den afkølede chokoladeblanding i. 

Hæld dejen i en smurt form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen. 
Lad kagen køle af, stil den evt. i køleskab.

Kagen skal være blød og fugtig indeni, så er den allerbedst…






 Jeg har brugt finsk salmiak lakrids
Desuden kan det anbefales at servere kagen med hindbær-sobet eller alm. vanilje-is. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar